Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 91 km

Vermoedelijk sprake misdrijf Axel

Toegevoegd: 23-10-2012, 10.06 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Er zijn meerdere redenen om aan te nemen dat de 86-jarige Axelaar die vannacht verdween het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Dat zegt de politie.

Volgens de politie werden omwonenden van de Eisenhowerlaan vannacht wakker van een blaffende hond. Deze bleek alleen rond te lopen in een park. In datzelfde park werden een hondenriem, een pet en een plas bloed aangetroffen. Volgens politiewoordvoerster Esther Boot is dat een ongewone vondst en is daarom een onderzoek opgestart.


De pet en de hond werden herkend als zijnde van een buurtbewoner. Het onderzoek is daarop uitgebreid naar de woning van de man, welke gelegen is aan de Gerbrandystraat. In het huis was niemand aanwezig en ook de auto van de man was weg. Dat werd volgens Boot door zijn omgeving als vreemd bestempeld omdat dit niet paste bij de gewoonten van de bejaarde. Volgens Boot zijn dit genoeg redenen om aan te nemen dat de man op de één of andere manier het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Het is nog niet bekend of er ook goederen zijn meegenomen uit de woning van de man. De politie is hard op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de huidige verblijfplaats van de man en/of zijn grijze Mitsubishi Carisma met het kenteken 10-PF-RT.

Volg ook de berichtgeving op ons officiële
Twitteraccount @hvzeeland.

Zie ook:
- Onderzoek bandensporen Axel (23-10-2012)
- Dode Westdorpe is vermiste man (23-10-2012)
-
Verdachte verdwijning man Axel (23-10-2012)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PIPPA (23-10-2012 om 19:25)
@Jan,ik zou wel eens willen weten hoe hoog het percentage is dat voor de doodstraf is bij zeer ernstige misdrijven,hopelijk hoog ,al noemen sommigen het barbaars,nou wat is dit misdrijf dan??? Mag zo,n ouwe baas niet eens zn hondje uitlaten??? Wat afgrijselijk!! Gerechtigheid is dringend nodig!!
Renata (23-10-2012 om 15:01)
Dit is inderdaad eng. 86 jaar......hoe kan hij nou verdwenen zijn? Hoop dat het goed afloopt.
Jan (23-10-2012 om 13:55)
Inmiddels heb ik al wat meer gehoord. Wat lopen er verschrikkelijke mensen rond op deze wereld. Dan denk je toch aan het weer invoeren van de doodstraf, de enige straf die hiervoor passend is. Nu snap ik de intrekking van het burgernetbericht.
Anja koster (23-10-2012 om 12:11)
Kun je nu al je hond niet meer uit laten,. we leven in een vreselijke wereld het is te hopen dat ze deze lafaard of wie of wat het dan ook geweest zijn snel pakken, en ik zou zeggen, de straffen flink omhoog in nederland, maar ja zal wel weer ontoerekningsvaatbaar zijn, sterkte voor de familie
Willem (23-10-2012 om 11:11)
Wat een triest verhaal axel begint een beetje te lijken op een omgeving van geweld/beschietingen beroving/mishandeling/drugs . en alles waar je als gezin je je niet veilig meer voelt in je omgeving. hopelijk komt er snel duidelijkheid. voor iedereen die er bij betrokken is
ZeeuwsVlaming (23-10-2012 om 10:51)
Raar verhaal zeg.Moet zeggen dat ik toch wel schrik van de slechte berichten die de laatste tijd uit Axel komen.Wat is daar toch aan de hand? De kanaalzone gaat echt verpauperen.Ik en waarschijnlijk meer mensen zien de slechte wijken in opkomst zijn en de criminaliteit wordt steeds extremer.
Cookie-instellingen beheren