Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 78 km

Jongen (14) weer terecht

Toegevoegd: 02-11-2012, 17.06 uur - Update: 02-11-2012, 18.28 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is niet langer op zoek naar de 14-jarige jongen waarvan al sinds de herfstvakantie niets meer was vernomen. Volgens de politie is de jongen inmiddels terecht.


De Middelburgse Ismael verdween volgens het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) op dinsdag 9 oktober. Hij werd voor het laatst gezien op zijn school in Middelburg. Op maandag 22 oktober zou weer op school moeten zijn, maar daar was hij niet meer verschenen. In de herfstvakantie zou Ismael met zijn oma naar Marokko zijn gegaan.

Volgens een familielid van de jongen is hij gisteren weer als terecht gemeld bij de politie. Op de website Vermistekinderen.nl van het KLPD staat de vermiste jongen echter nog steeds vermeld. De Zeeuwse politie kan echter bevestigen dat Ismael weer terecht is. De informatie op de site van het KLPD zou dus achterhaald zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Naaste Familie (4-11-2012 om 21:43)
@Sara zoals ik hier onder al probeer aan te geven was het kind helemaal niet vermist. Wij wisten waar hij zat en de school ook en die hebben hem zelf verlof gegeven. Dus jouw uitspraak 'Dat mag als je geen Nederlander bent' slaat nergens op. We zijn allen Nederlands;
Sara (3-11-2012 om 13:15)
Vind het wel opvallend dat in deze zaak er geen alarm is geslagen of extra werk is verzet om dat joch te zoeken, heel opvallend allemaal. Maar ja dat mag schijnbaar als je geen Nederlander bent. Moeten wij eens proberen.
Naaste Familie (3-11-2012 om 10:56)
Waarom de melding pas zo laat is gemaakt is nog de vraag, gezien ook niemand van onze familie ook maar is gebeld of wat dan ook met de vraag van waar hij is, in de afgelopen 3 weken. @Mar hetgeen wat jij denkt over oma, is niet waar.. Gelukkig is het maar een mening.
Naaste Familie (3-11-2012 om 10:55)
Ik ben naaste familie van het kind en niemand van de familie heeft zich ook maar een dag ongerust gemaakt over waar hij was. Zijn school had hem verlof gegeven, dus die informatie dat hij zich op school moest melden is ook achterhaald.
Arie reijnhout (2-11-2012 om 20:20)
Dan ben ik reuze benieuwt waar deze jongen zich al die tijd schuil gehouden heeft!! als 14jarige kun je toch nagaan dat op zijn minst de naaste familie zich enorm ongerust maakt zeker als hij zich al lang op school moest melden
Mar (2-11-2012 om 18:56)
vreemd verhaal en wat kost dat onze burgers weer allemaal onderzoek,telefoonkosten/polite/justitie?heb mijn mening over deze ,,vermissing,, en denk dat oma wat langer in marokko wou blijven bij de rest van familie en het kind gewoon heeft laten spijbelen..laat de kosten maar betalen door de famlie
Cookie-instellingen beheren