Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Jongen (14) weer terecht

Toegevoegd: 02-11-2012, 17.06 uur - Update: 02-11-2012, 18.28 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is niet langer op zoek naar de 14-jarige jongen waarvan al sinds de herfstvakantie niets meer was vernomen. Volgens de politie is de jongen inmiddels terecht.


De Middelburgse Ismael verdween volgens het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) op dinsdag 9 oktober. Hij werd voor het laatst gezien op zijn school in Middelburg. Op maandag 22 oktober zou weer op school moeten zijn, maar daar was hij niet meer verschenen. In de herfstvakantie zou Ismael met zijn oma naar Marokko zijn gegaan.

Volgens een familielid van de jongen is hij gisteren weer als terecht gemeld bij de politie. Op de website Vermistekinderen.nl van het KLPD staat de vermiste jongen echter nog steeds vermeld. De Zeeuwse politie kan echter bevestigen dat Ismael weer terecht is. De informatie op de site van het KLPD zou dus achterhaald zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dutchwoman (2-11-2012 om 18:34)
Waarom zo laat melding van vermissing?
Cookie-instellingen beheren