Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste kat aangetroffen bij controle Hulst

Toegevoegd: 16-05-2024, 05.32 uur
Het dier is overgedragen aan de rechtmatige eigenaar.
Het dier is overgedragen aan de rechtmatige eigenaar.
© Foto: Politie dierenwelzijn ZWB
Door: Eugène Harthoorn

HULST – Bij een controle door de dierenpolitie van regio Zeeland-West-Brabant werd woensdag een vermiste kat aangetroffen.


Tijdens de controle  bij een adres in gemeente Hulst werden een tiental katten aangetroffen. De agenten van het team dierenwelzijn controleerden de katten op de aanwezigheid van een chip. Eén van de katten bleek als vermist opgegeven te zijn. De politie heeft de kat naar de rechtmatige eigenaar gebracht.

De agenten roepen om een kat te chippen. Op 16 mei wordt er door de dierenambulance een dag georganiseerd om de kat te chippen. Opgeven kan via [email protected],


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (16-5-2024 om 16:29)
Die kat kijkt wel een beetje boos op de foto; maargoed, zou ik ook doen als ik ontvoerd was.
john (16-5-2024 om 14:50)
Wat een geweldig nieuws ,niks anders te melden
wim (16-5-2024 om 10:04)
ga aub vragen waar de poezen nu zitten ,daar kan jou vermiste poes bij zitten ,wat aso om dit te doen ,blijf met je kletsen van iemands lieverd af
Cookie-instellingen beheren