Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op N61 bij Biervliet

Toegevoegd: 10-11-2012, 02.30 uur - Update: 10-11-2012, 12.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Op de Middenweg (N61) ter hoogte van Biervliet vond in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval plaats waarbij één van de bestuurders er vandoor is gegaan. 

Rond 00.30 uur vond het ongeval plaats tussen een busje en een personenauto. De verdachte automobilist, een 18-jarige man uit de gemeente Terneuzen, was vanaf een erf de weg op gedraaid. Hierbij had hij de passerende auto niet opgemerkt waardoor hij hiermee in aanrijding kwam. Voor het ongeluk zijn twee ambulances en de brandweer opgeroepen.  


Enige tijd na het ongeval bleek dat de 18-jarige nergens meer was te bekennen. Hij was er vandoor gegaan. De politie heeft nog gezocht met een speurhond maar heeft de verdachte niet gevonden. De jongeman is later die nacht aangehouden en is hem een blaastest afgenomen. Hij bleek ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken.  

Tijdens het ongeval was de weg volledig afgesloten voor het verkeer. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn weggesleept. Volgens de politie is er bij het ongeval niet gewond geraakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (12-11-2012 om 11:13)
18 jarige snotter die zichzelf al groot genoeg vindt om zoveel te zuipen en achter het stuur te stappen? Minimaal 5 jaar, bij voorkeur 10 jaar, geen rijbevoegdheid. Drinken en rijden kan nooit, maar dan ook nooit, rechtgepraat worden...
S (12-11-2012 om 07:09)
Meestal zit er een verhaal achter zulke situaties.. hier is dat ook het geval. Maar is daarom niet goed te keuren!
Daisy (11-11-2012 om 22:50)
Keiveel sterkte aan slachtoffer!! Weet hoe het voelt zo'n klap te krijgen door botsing. Hoop dat u er weer snel bovenop bent!! En wat is die 18-jarige een miezerige slapjanus!!! BAH!! Zulke jonkies zouden beter moeten weten!!!!
Marco (11-11-2012 om 01:39)
Bij dat soort gastjes moeten ze de rijbewijs voor altijd afnemen. Mijn vriendin was ook door zo'n raar figuur aangereden toen ze achterop zat bij dr moeder op de scooter. Ze zit nu nog steeds met een plaatje in dr knie.
K (10-11-2012 om 16:19)
@marijke, zal het dan niet slimmer zijn om helemaal niet te rijden als u gedronken heeft? en waarom vluchten, zo stoer om toch dronken achter het stuur te stappen? wees dan ook zo stoer om de verantwoordelijkheid te nemen en gewoon hulp te verlenen als je iemand beina dood rijd!!
Xx (10-11-2012 om 14:00)
Als drank bij deze jonge bestuurder de oorzaak zou zijn dan is het misschien eens tijd om bij zulke weggebruikers het rijbewijs voor tenminste 10 jaar in te vorderen. Jammer als je hem nodig hebt voor je werk. Is maar een paar keer kwaad werk en het zal de andere bestuurders leren!!
Cookie-instellingen beheren