Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij botsing in Axel

Toegevoegd: 12-11-2012, 17.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Bij een botsing in Axel zijn maandagmiddag drie auto's op elkaar gebotst. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. 


Het ongeval vond rond 15.10 uur plaats op de Zuidsingel. Door nog onbekende oorzaak botste twee auto's frontaal op elkaar. Een achteropkomende auto zag dit te laat en botste vervolgens tegen zijn voorganger. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd. Hiervoor is het dak van de auto geknipt. Over het letsel van de gewonde is niks bekend.

Door het ongeval was de Zuidsingel volledig afgesloten. Het verkeer is omgeleid.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (13-11-2012 om 09:38)
Www.vriendelijkverkeer.nl ik rijd daar ook elke week en het gaat over het algemeen goed en soms moet je gewoon even voorrang verlenen. Iemand die vanaf de rotonde komt heeft meestal nog niet veel snelheid, het kan best. laatst druk met een begrafenis, geef even een ander de kans om door te rijden
Timmy (13-11-2012 om 02:01)
In terneuzen liggen die dingen al jaren nooit gezeik mee maar ja axel zeikt altijd en er gebeurt ook elke week wel iets en dan klagen terneuzen terneuzen kijk eerst eens naar je eigen axel
Jacobse (12-11-2012 om 23:04)
Heb nu niet de indruk dat het echt om de versmalling gaat. Kijk maar eens goed naar de foto's, de Mercedes zit toch echt helemaal op de verkeerde weghelft, ver over het midden heen. Dus ik denk niet dat de remmers zozeer de oorzaak zijn , maar het op de verkeerde weghelft belanden van de Mercedes
Sabine (12-11-2012 om 22:58)
Ook al geef je eerst richting aan dat je ervoor bij gaat om duidelijk te zijn. Sommige geven nog extra gas bij om sneller te zijn zonder richting aan te geven.Fatsoen in het verkeer is ver te zoeken.
QuasiMoto (12-11-2012 om 22:54)
Dit laat maar weer eens zien dat de autorijdende Nederlander zich geen raad weet met keuzevrijheid. Als er geen voorrang is geregeld via borden komen ze er niet meer uit.
A.B. (12-11-2012 om 20:51)
De bestuurder van de mercedes is waarschijnlijk onder invloed geweest ik heb van verschillende getuigen gehoord dat de man zich niet gewoon gedroeg in het verkeer . het is ook voorbij een versmalling gebeurt! Het is daarom niet de schuld van de versmalling .
Cookie-instellingen beheren