Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto total loss na hagelbui A58

Toegevoegd: 02-12-2012, 13.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 bij Goes is zaterdagavond laat een auto total loss geraakt na een slippartij.

Het voertuig, met daarin één inzittende, raakte rond 23.40 uur tijdens een hagelbui in een slip. Het voertuig belandde naast de weg en kwam in een sloot tot stilstand. De hulpdiensten kregen door dat er sprake was van een ongeval met beknelling. Omdat werd gemeld dat de auto te water was geraakt, werd ook een duikteam opgeroepen. Ook de traumahelikopter werd gewaarschuwd.

De automobilist(e) kon op eigen kracht uit het voertuig komen en bleef ongedeerd. Volgens de politie is de auto vermoedelijk total loss. Het voertuig is weggetakeld door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos S. (2-12-2012 om 15:33)
Ben benieuwd wie er als eerste over winterbanden begint...
Vlissinger (2-12-2012 om 15:22)
Ongelooflijk.. er valt weer 1 hagel steen en de eerste auto is al totall-loss. bravo. bravo.. Het wordt tijd voor een verplichte slipcursus, in een auto zonder abs/esp en al die onzinnige troep.
Fietser (2-12-2012 om 13:37)
Ze leren het ook niet heh...dat kost weer veel centjes wonder boven wonder de glijpartij zelf goed vanaf gekomen.
Cookie-instellingen beheren