Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
117 files van totaal 471 km

Vrouw botst tegen verloren lading

Toegevoegd: 03-12-2012, 19.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - Een vrachtwagen met oplegger is maandag rond 09.00 uur in Westdorpe zijn lading verloren. Bij het voorval raakte een vrouw gewond. 


De bestuurder, een 22-jarige man uit Terneuzen, verloor zijn lading in een bocht van de Finlandweg. De lading, twee gewichten van elk 10.000 kilo, kwamen op de weg terecht. Een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 38-jarige vrouw uit Terneuzen, botste frontaal op deze gewichten.

De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek en bleek enkele kneuzingen te hebben. Onderzoek van de politie wees uit dat de lading niet op de goede wijze was vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edj (3-12-2012 om 19:49)
2 Gewichten van 10 Ts ?? Wat is de verdere schade buiten welke de onfortuinlijke vrouw heeft opgelopen? Niet juist vastgezet - moet weer ns niet gekker worden. Krijgen we buiten alle zeikerige bekeuringen nu ns n echt Proces Verbaal met navenante straf? POGING TOT DOODSLAG niks meer niks minder
Cookie-instellingen beheren