Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuwse rijdt tegen geparkeerde auto's

Toegevoegd: 14-12-2012, 10.39 uur
Door: Roland de Jong
ROOSENDAAL - Een vrouw uit Zoutelande is vannacht in Roosendaal tegen drie geparkeerde auto's aangereden.


Het ongeluk gebeurde rond 00.50 uur op de Burgemeester Prinsensingel. De 43-jarige Walcherse werd na de botsing door de politie aangehouden. De vrouw bleek namelijk onder invloed van alcohol te rijden.

Op het politiebureau blies de vrouw 605 ug/l. Haar rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt dossier op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (14-12-2012 om 12:26)
Gelukkig geen gewonden. En nu maar hopen dat de schade aan de 4 auto's groot is. Daar kan geen boete of werkstraf tegen aan.
Bettie serveert (14-12-2012 om 12:20)
Leuk als zo een verslaafde je autootje total loss rijd met haar dronken hoofd. hoe moeten die mensen naar hun werk ? hebben die wel geld voor een nieuwe om mee te beginnen ? maar nee, laten we coulant zijn en medelijden met de stom dronken half bewusteloze bestuurster. BAH !
Pol (14-12-2012 om 12:19)
Gelijk heb je zeeuwse, nu waren het gelukkig auto's zonder mensen erin, maar wel auto's van een ander, zulke mensen moeten niet meer mogen rijden. EEN GEVAAR VOOR ONSCHULDIGE ANDERE WEGGEBRUIKERS!!!!
Zeeuwse (14-12-2012 om 12:01)
43 en nog geen verstand, nooit meer terug geven!! Als de wet dat eens in ging voeren, gepakt met drank,rijbewijs voorgoed kwijt, raken we misschien van zulke "criminelen" af.
Cookie-instellingen beheren