Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Coniferenhaag in brand Middelburg

Toegevoegd: 30-12-2012, 15.07 uur
De brandweer heeft het vuur nageblust.
De brandweer heeft het vuur nageblust.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een flatgebouw aan de Buitenhovelaan in Middelburg is zondagmiddag brand ontstaan in een coniferenhaag.
 

De brand werd rond 13.45 uur ontdekt en woedde in de tuin van één van de flatwoningen. De brandweer rukte met spoed uit om het vuur te blussen. Bewoners wisten het vuur echter voor aankomst van de brandweer al grotendeels te doven. De brandweer heeft nog wel nageblust.


De politie is ook ter plekke gekomen. De brand is vermoedelijk aangestoken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oost-souburgse (30-12-2012 om 17:24)
Fijn thuiskomen zo als je je heg in de fik ziet staan. Ik hoop dat ze de daders snel pakken. Nu een klein gelukje dat het met die wind niet is overgeslagen naar het huis en daar verder geen schade is. pfff fijn zo voor het einde van het jaar.
Cookie-instellingen beheren