Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Coniferenbrand in Yerseke

Toegevoegd: 31-12-2012, 16.04 uur
De brandweer van Yerseke rukte met spoed uit om de brand te blussen.
De brandweer van Yerseke rukte met spoed uit om de brand te blussen.
© Foto: L. Pekaar
Door: Roland de Jong
YERSEKE - De brandweer van Yerseke heeft maandagmiddag een brandende coniferenhaag geblust.


De brand woedde vlakbij de kruising Margrietstraat - Dahlialaan en werd rond 14.20 uur ontdekt. De brandweer van Yerseke rukte met spoed uit om de brand te blussen.

Een auto die naast de brandende haag geparkeerd stond, moest in allerijl worden weggehaald om grote schade te voorkomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (3-1-2013 om 16:16)
@Ton: Wat een domme reactie. Ik kan je verzekeren dat de "mogelijke" daders niet om deze onopzettelijke actie kunnen lachen.
Ton (31-12-2012 om 16:37)
Lijjkt wel weer mode aan het worden, dat deze hagen in de brand worden gestoken wordt nog eens gepromoot door de media. De daders vinden het prachtig als hun baldadige werk met foto en al in de publiciteit komt. Nu is het een haag, volgende keer misschien heel het huis. Stoer hoor.
Cookie-instellingen beheren