Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 63 km

Brandweer blust vreugdevuur Grijpskerke

Toegevoegd: 31-12-2012, 18.25 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - De Stadsgewestelijke brandweer heeft maandag aan het einde van de middag in Grijpskerke een vreugdevuur uitgemaakt.


De brandweer kreeg rond 17.00 uur de melding door dat er brand woedde bij het speelveldje tussen de Jacob Catsstraat, de Hondegemsweg en de Nieuwstraat. Voor het vuur was geen vergunning verleend en daarom werd besloten de brand te blussen.

Voordat gestart kon worden met blussen moest echter eerst een hangslot dat rondom een toegangshek was gehangen worden losgeknipt. Of er door de brand schade is ontstaan, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (1-1-2013 om 06:39)
Ik was er bij vanmiddag, en er was zekerng een vergunning. Het slot dat moest worden door geknipt was van de gemeent zelf.
Grieps (1-1-2013 om 01:13)
Als het maar gezellig was en dat was het zeker alleen jammer dat we geeoon een vergunning hadden en de brandweer commandant kwam wel even vertellen dat er niks geregeld was erg jammer dit!
Schrier (31-12-2012 om 19:31)
In veel landen zijn er geen hulpverleners of politie in de buurt om bij te staan, probeert men met gevaar voor eigen leven andere landen te bereiken voor een beter leven....en wat doen onze jongeren??? zich vervelen
Leeuw (31-12-2012 om 18:47)
Is zeker die ene zeikerd die over alles wat daar gebeurt loopt te klagen die het gemeld heeft.En die komt van oorsprong niet uut Hrieps.
Cookie-instellingen beheren