Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Negen jaar voor Middelburgse moordzaak

Toegevoegd: 16-03-2006, 15.59 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De man die verdacht wordt van de moord op Erdal Asil is veroordeeld tot negen jaar cel. De uitspraak is niet conform de eis. Twee weken geleden werd door het Openbaar Ministerie twaalf jaar celstraf geëist.

De man, een 37-jarige Middelburgse caféhouder heeft bekend dat hij in de vroege ochtend van 22 augustus vorig jaar Erdal Asil met vijftig messteken heeft doodgestoken op de Seisbinnenbrug in het centrum van Middelburg.

Tijdens de vorige zitting, twee weken geleden, gaf de advocaat van de verdachte aan dat hij de eis van twaalf jaar erg hoog vond omdat de afgelopen jaren voor moord een straf van gemiddeld 8,4 jaar werd opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren