Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Aanhoudingen wegens diefstal houten balken

Toegevoegd: 16-04-2013, 13.35 uur
Door: Veerle van Iren
GOES - Maandagmiddag reed omstreeks 17:30 uur de eigenaar van een nieuw te bouwen woning in de Goese wijk Mannee, langs zijn huis. Voor de woning zag hij een bestelbus en twee onbekende mannen staan waarop hij een kijkje nam.


De eigenaar vroeg zich af wat die bus en die mannen daar deden en is een kijkje gaan nemen. Hij ontdekte dat de twee mannen zogenoemde 'ribben' (houten balkjes) hadden weggenomen en in hun aanhanger hadden gelegd. De mannen reden vervolgens weg.

De eigenaar van de houten balkjes is achter de bestelbus aangereden. Hij heeft nog geprobeerd om de auto te laten stoppen, maar de twee onbekende mannen reden door. Hierop belde de eigenaar de politie. Op de Van Hertumweg in Goes heeft de politie rond 17.45 uur het busje laten stoppen en zijn de twee mannen aangehouden wegens diefstal van de houten balken.

De twee Goesenaren van 29 en 38 jaar oud zijn overgebracht naar het politiebureau en hebben daar een bekennende verklaring afgelegd. Later die avond zijn beide verdachten weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Weststrate.M.H (18-4-2013 om 12:50)
Reactie op nadenken je gelooft het niet maar iemand die zo wat zegd geeft een vrij brief voor de volgende klus! Of is deze persoon heler omdat hij dit normaal vindt. R.W
Niet te geloven (17-4-2013 om 18:12)
De motief van de bestuurder van het busje was dat hij de balken goed kon gebruiken, want hij had zelf een klusjesbedrijf. Belachelijk toch? En ze gaan hoogstwaarschijnlijk weer gewoon verder, met het inkopen van spullen in woningen in aanbouw.....En niemand doet er wat tegen.
Miepmuts (17-4-2013 om 13:50)
Dit is toch niet te geloven??!!!die eigenaar doet z'n best de daders te blijven volgen...en nu lopen die #@!*#! alweer los.Waar zijn ze nou toch mee bezig?!
Nadenken (17-4-2013 om 10:46)
Mensen, denk eens na voor je iets post. In vrijheid gesteld betekend niet dat ze niet veroordeeld worden. Aangezien de identiteit van deze mensen gewoon bekend is bij de politie kunnen zij gewoon in afwachting van hun proces hun normale leven oppakken. Wilt u bijbetalen voor die vele extra cellen?
Semprini (17-4-2013 om 10:32)
Tja. Aan de andere kant is het ook een beetje overdreven om voor zo'n vergrijp iemand in voorarrest te houden tot zijn zaak voorkomt....over een jaartje of drie...
Ricky (17-4-2013 om 10:16)
Op naar het volgende "karweitje".
Cookie-instellingen beheren