Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Woning vol rook na brand Souburg

Toegevoegd: 27-04-2013, 20.05 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Een felle schoorsteenbrand heeft zaterdagavond voor flink wat rookontwikkeling gezorgd in Oost-Souburg. 
 
De brand woedde in een woning aan de Kanaalstraat en werd even voor 19.10 uur ontdekt. Binnen vijf minuten werd er opgeschaald naar middelbrand. De schoorsteenbrand leek zich uit te breidden en zodoende werden twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plekke gestuurd.


De brandweer had het vuur echter snel onder controle en de hoogwerker en de tweede tankautospuit kwamen wel ter plekke maar werden niet ingezet. Nadat zeker was dat alle brandhaarden waren gedoofd kon de brandweer rond 19.45 uur het sein 'brand meester' geven.

De bewoners konden zich op tijd in veiligheid brengen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T is wat (28-4-2013 om 10:38)
Hoe vaak moet het nog gezegd worden?? In het najaar (vóór de eerste keer stoken) schoorsteen laten vegen! Of wordt het te weinig gezegd? Ik zie eigenlijk nooit waarschuwingen in de krant staan. Volgens mij zijn er mensen met een haard die het nóóit (laten) doen... Maar ja, gelukkig geen gewonden..