Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond Scherpenisse

Toegevoegd: 28-04-2013, 16.54 uur
Door: Roland de Jong
SCHERPENISSE - Bij een verkeersongeluk in Scherpenisse is zondagmiddag een motorrijder gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur op de Gorishoeksedijk. Een 48-jarige motorrijder uit Antwerpen kwam hier in botsing met een 44-jarige automobilist uit de gemeente Tholen. De motorrijder is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Filip (30-4-2013 om 22:10)
Jammer dat gezeik over de motorrijders. Wij kunnen het ook niet helpen dat jullie je rijbewijs niet "gehad" hebben net als je autorijbewijs. OPLETTEN !!! Allemaal !!!!
Mieke (30-4-2013 om 20:29)
Sjaak gelijk? Aan het schadebeeld te zien reed Sjaak niet volledig rechts wat bevestigd wordt door zijn remsporen die van het midden van de weg naar rechts gaan. In mijn optiek. Voor iedereen vervelend dat dan weer wel. Gewoon de auto oplappen met gebruikte onderdelen, rijden doet ie nog prima!
MotoRob (30-4-2013 om 17:41)
@Amber 1994 "politie altijd te laat" waarom ga jij niet bij de politie, dan kun je altijd overal tegelijk zijn en dus altijd op tijd. Niet alle motorrijders scheuren er op los, het was een heel smal weggetje, kleine inschattingsfout is voldoende, heeft niets met snelheid te maken. sterkte voor automobilist en motorrijder.
Amber 1994 (30-4-2013 om 12:58)
Ik moet sjaak mostert volledig gelijk geven,motorrijders zijn een gevaar op de weg. En maar scheuren op dat ding. En de automobilest maar de schuld geven. Ze denken ook in de meeste gevallen dat de weg van hun is, de stoere rijders.Politie waar bijf je, ja altijd te laat.
Niels (30-4-2013 om 11:08)
Waarom lees ik nu al weer dat de automobilist rekening moet houden met motorrijders? Onzin, ze zijn er weer, ok. Maar als hun zich gedragen dan is er niks aan de hand. En dat stukje over de motorrijders niet over 1 kam scheren, waarom niet? Bewijs het tegendeel maar eens, onmogelijk
Kelsey (30-4-2013 om 00:56)
Wie zegt dat de motorrijder te hard reed? Gezien de foto's (omroeptholen.nl) heeft de motor de bocht te ruim genomen. Nikste snelheidsduivel.
Cookie-instellingen beheren