Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Auto gevonden in water Ritthem

Toegevoegd: 05-05-2013, 09.21 uur - Update: 06-05-2013, 12.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - Langs de Europaweg Zuid bij Ritthem is zondagmorgen een gestolen auto in het water aangetroffen. De auto werd in de nacht van zaterdag op zondag gestolen in de Jacob van Ruijsdaelstraat in Roosendaal.


De politie kreeg rond 7.00 uur een melding van een passant dat er bij Ritthem een zwarte Hyundai half in het water stond op het talud. Rond 07.50 uur werd de brandweer opgeroepen om de politie te assisteren. De brandweer heeft de auto uit het water gesleept.

Op het voertuigen waren geen kentekenplaten aanwezig en ook zijn er geen spullen in de auto aangetroffen. In de kofferbak lagen stenen. Via het chassisnummer werd duidelijk dat het om de gestolen auto uit Roosendaal ging.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan, hiervoor was de omgeving afgezet met linten. Hierna is de auto weggesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flits (5-5-2013 om 10:44)
Bij de therphos hangt toch een camera aan het hek , dus dat is zo opgelost.
Cookie-instellingen beheren