Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bewusteloos na botsing

Toegevoegd: 21-05-2013, 16.01 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vrijdag in de J.D.P. de Smitstraat een 22-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.

De 22-jarige vrouw fietste even na 07.30 uur door de J.D.P de Smitstraat en hoorde achter zich een geluid. De vrouw keek om en hoorde daarna een klap omdat ze met haar fiets achter op een rijdende auto reed.


De vrouw klapte op de achterruit en kreeg het fietsstuur in haar buik, daarna viel zij op de grond en raakte een moment bewusteloos. Een vrouw die in de buurt was, heeft haar daarna geholpen om weer op te staan. De auto waar de fietsster tegenaan gereden was, is doorgereden. Het gaat om een witte auto. De vrouw raakte gewond aan haar been en pols. De fiets raakte beschadigd.

De politie verzoekt de bestuurder van de auto dringend zich te melden en ook eventuele getuigen van het ongeval worden verzocht contact op te nemen met de politie en te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Afanaisa (22-5-2013 om 14:40)
Nou volgens mij klapte ze zelf op een rijdende auto hoor
Simon (22-5-2013 om 12:48)
@Nicole, als je in een degelijke auto zit en je hebt b.v. de radio aan dan kan ik me heel goed voorstellen dat je zoiets helemaal niet in de gaten hebt. De bestuurder van de auto heeft niets fout gedaan, en heeft dus totaal geen reden om bewust door te rijden. Waarschijnlijk is hij boos om een kras.
Zoltan (22-5-2013 om 11:33)
Raar dat de auto doorrijdt. De fietser rijdt namelijk tegen de achterkant van de auto zij was dus fout en niet de bestuurder van de auto. Misschien niet in het bezit van een rijbewijs of zou hij gedronken hebben. Het blijft gissen
Nicole (21-5-2013 om 17:41)
Zeer brutaal om door te rijden.....strafbaar feit!!!
Loes (21-5-2013 om 17:40)
Zo vroeg in de ochtend kan die auto denk ik niet ver vandaan gekomen zijn
Cookie-instellingen beheren