Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jongeren al dagen vermist

Toegevoegd: 12-06-2013, 22.30 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - De 15-jarige Rob Daems en de 16-jarige Malika Boubekri zijn al sinds zaterdag vermist. Dat heeft de Zeeuwse politie bekend gemaakt.

Rob is samen met Malika Boubekri weggelopen uit de instelling in Kortgene waar zij verbleven. Malika is een vrouw en heeft een slank postuur, bruine ogen, bruin haar en is ongeveer 170 cm lang.


Rob heeft een stevig postuur en kort blond haar. Ook hij is circa 170 cm lang. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een wit t-shirt met capuchon, een blauwe spijkerbroek met zwart ceintuur, witte hoge schoenen (mogelijk Nikes) en een zwarte jas.

Heeft u informatie over de verblijfplaats van Rob en/of Malika? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (28-10-2013 om 08:02)
Hoe kunnen ze daar weglopen terwijl het een gesloten inrichting is ? Hoe gevaarlijk zijn ze voor de maatschappij ? Weer een blunder van de hoge heren ?
Jasper (15-6-2013 om 15:41)
En dan te bedenken dat Malika voor de 3e keer is weggelopen dit jaar...
Heine (14-6-2013 om 18:29)
Het is daar een gesloten instelling en daar kom je niet uit vrij wil dat word besloten door de rechter maar gesloten wil niet zeggen dat je gevangen zit,,je moet weer leren omgaan met je vrijheid ,en daar oefen je in. dus niet te snel oordelen graag
Yvonne (14-6-2013 om 11:16)
Gelukkig weet iedereen het zelf allemaal zo goed, als kinderen vrijwillig in een instelling zitten mogen ze weg wanneer ze willen. Professionals kunnen en mogen ze niet tegen houden van de wet, ik kan het weten want werk zelf op een woning waarbij dit soort dingen ook kunnen gebeuren. Nadenken!!!!
Michelle (13-6-2013 om 16:52)
Wordt de jeugd daar vrijblijvend opgevangen. Wanneer ze het niet meer zien zitten "mogen"ze weg!!
Henny (13-6-2013 om 14:46)
Geloof dat het er nog niet veel op vooruit gegaan is daar in Kortgene was 2 jaar terug al een aanfluiting en is het nog steeds denk je dat je kind in goede handen is .................... daar gaan onze belastingcenten dan naar toe sterkte voor de ouders
Cookie-instellingen beheren