Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Dronken Pool zonder rijbewijs

Toegevoegd: 16-06-2013, 00.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een Poolse automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.


Agenten zagen de man rond 01.30 uur rijden over de Spuikomweg. Toen zij de auto naderden zagen zij dat de bestuurder niet wist hoe hij zijn voertuig moest besturen. De motor viel diverse keren uit. De man in de auto kreeg een stopteken.

Toen de agenten de bestuurder aanspraken zagen zij dat hij geen gordel droeg. Op hun verzoek kon de man geen rijbewijs of identiteitsbewijs tonen. De agenten lieten hem een alcoholtest ondergaan waaruit al snel bleek dat de bestuurder teveel had gedronken. Hij blies drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol.

Verder bleek uiteindelijk dat de bestuurder, een 37-jarige man uit Polen, geen rijbewijs had. Hij is aangehouden en kan een proces-verbaal tegemoet zien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (16-6-2013 om 16:40)
@Zeeuwse: ik ken genoeg werklozen die niet te bedonderd zijn om vies werk te doen, dus dat is flauwekul. Maar Polen en andere oostblokkers zijn nu eenmaal goedkoper voor de werkgevers. Laat al die graaiende managers maar eens vies werk doen, dan doen ze tenminste iets nuttigs en kunnen die Polen weg
Zeeuwse (16-6-2013 om 16:03)
Tja ,zolang al de werklozen te bedonderd zijn vies en zwaar werk te doen.Zijn deze mensen helaas nodig.Maar dit is toevallig een Pool.Ik ken genoeg nederlanders die bezopen achter het stuur kruipen en beweren nog goed te kunnen rijden.Met kroost op achterbank.
Adrie. (16-6-2013 om 13:20)
Laatst reed ik s,morgens om 6 uur naar mijn werk en reed er een pool voor mij die opeens stopte. Het portier ging open en hij stond heel de weg onder te kotsen. Als ik bezopen op mijn werk kom vlieg ik eruit maar als je pool bent en dus goedkoper mag je blijven en graag zelfs.
Anja (16-6-2013 om 13:20)
Gelijk eruit trappen dit soort figuren en nooit meer binnenlaten
Zeeuw (16-6-2013 om 12:00)
Het is echt niet normaal met die polen!!! Ze moeten wat mij betreft allemaal terug en in hun eigen land bezopen gaan rijden. Als er ooit een mijn kind aanrijd dan sta ik niet voor de gevolgen in!!! En een boete kunnen ze toch niet betalen, dan maar in de cel in hun eigen land
Hans (16-6-2013 om 11:52)
Is dit iets nieuws? Geloof dat de gemiddelde Nederlander toch al lang weet dat de Oost Europeanen zich zo gedragen. Kortom, oud nieuws.
Cookie-instellingen beheren