Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Dronken Pool opnieuw betrapt

Toegevoegd: 07-07-2013, 13.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een Pool is zaterdagavond in de Scheldestraat in Vlissingen betrapt op het rijden onder invloed. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en een ademanalyse. 

Nadat de 28-jarige man in het ademanalyseapparaat heeft geblazen is de uitslag 990 ug/l. Tijdens het verhoor blijkt dat het niet de eerste keer is dat hij met te veel alcohol op in de auto rijdt. Zijn rijbewijs is vorige maand al ingevorderd. 


Een paar uur later mag hij, met een proces-verbaal op zak, zonder auto weer naar huis. De zaak is voorgelegd aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GTI (8-7-2013 om 16:37)
@Janek: Tuurlijk Nederlanders begaan ook wel eens een overtreding, maar hier zouden ze echt meer op moeten controleren..
Ben ze zat (8-7-2013 om 16:34)
Als ik de reactie zo lees ben ik niet de enigste die zo denk, ik vind vlissingen hard aan het verloederen!!! ze geven hier bijna geen cent, maar spekken polen.
Willem (8-7-2013 om 16:25)
Het was mooi leven in NL toen er nog geen multi culti was- en we alleen de BeNeLux hadden. polen en andere zich niet gedragende buitenlanders zag je niet. maar van brussel moesten de grenzen open en worden we geplukt. sex heb ik niet meer: mijn partner en ik worden door de regering al genaaid.
Ellen (8-7-2013 om 16:25)
Jjanek, Nederlanders doen dat ook wel eens zeg je, maar die krijgen gelijk een alcohol slot als ze teveel gedronken hebben, wat ook gevaarlijk is in het verkkeer, ook zo iets achterlijks, je mag niet bellen tijdens het rijden maar je moet wel blazen tijdens het rijden, levens gevaarlijk.
Lydia (8-7-2013 om 15:52)
Nederlanders kunnen er ook wat van!!
Maak niet uit (8-7-2013 om 13:58)
Nou dat krijg je er van he nodig ze maar uit hier kan je werken en we kunnen niet werken we zijn teduur nu mogen we oppassen dat we niet aangereden worden in een dronken bui ja nederland we gaan de goede kant op
Cookie-instellingen beheren