Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken automobilist tegen boom

Toegevoegd: 12-07-2013, 12.51 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - Op de Zandweg in Burgh-Haamstede is donderdagavond een 44-jarige man uit Spijkenisse gewond geraakt toen hij met zijn auto tegen een boom reed.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur. De man moest behandeld worden door een ambulanceteam. Hij had lichte verwondingen. Volgens de politie bestond het vermoeden dat de man teveel had gedronken. Na behandeling moest de man daarom een blaastest afleggen. Die bevestigde het vermoeden van de agenten.


De agenten hebben de man vervolgens meegenomen naar het bureau om hem een ademanalyse te laten ondergaan. Toen bleek dat hij bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had.

Op het bureau bleek ook dat zijn rijbewijs al eerder ongeldig was verklaard vanwege hetzelfde feit. Hij kan nu een proces-verbaal voor het rijden onder invloed tegemoet zien. Daarnaast krijgt hij ook een proces-verbaal vanwege het rijden zonder geldig rijbewijs.

De auto is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Treehugger (12-7-2013 om 19:07)
En ? hoe is het met de boom ? komt die er weer bovenop ? anders betaald die zatlap maar een hele nieuwe boom van het zelfde bouwjaar. toch minstens dan de rekening van de boomchirurg die die boom maar eens flink moet verwennen op die verslaafde zijn kosten. anders zuupt die het toch maar op ook.
Harry (12-7-2013 om 14:04)
Die boom had ook een mens of dier kunnen zijn. Lijkt me duidelijk, toch!!!!!!
Mieke (12-7-2013 om 14:03)
Hardleers die man, gelukkig was t tegen n boom en niet tegen n andere auto.
Cookie-instellingen beheren