Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli Middelburg niet nodig

Toegevoegd: 13-08-2013, 22.23 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Voor een valpartij in Middelburg is vanmiddag een traumahelikopter opgeroepen. Deze werd uiteindelijk echter niet meer ingezet.

De helikopter werd opgeroepen nadat rond 16.45 uur een bejaarde vrouw van een stenen trapje was gevallen bij de Oranjelaan. Omstanders verleenden eerste hulp. Er gingen twee ambulanceteams ter plekke en die kwamen tot de conclusie dat er geen verdere assistentie nodig was.


De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (14-8-2013 om 12:40)
@eddie dus als u een zwaar ongeval krijgt mag de heli wat u betreft gewoon in rotterdam blijven? de heli komt ter plaatse omdat dit vaak een snellere manier is naar ziekenhuis als ambulance wees blij dat er mensen zijn die uitrukken om onze levens te helpen redden, een leven is onbetaalbaar
Wouter (14-8-2013 om 12:10)
@Eddie, Jeetje, altijd dat geneuzel over 'wie dat moet betalen' hier. Ik heb liever dat die heli een keer teveel dan een keer te weinig uitrukt!
Wout (14-8-2013 om 10:39)
@leomon, Weet u dat zeker? Volgens mij kan een heli die naar, zoals soms achteraf blijkt, een onnodige call onderweg is, niet helpen waar het harder nodig is. Dan kost dat wellicht wel een mensenleven. Denkt u ook niet?
Leomon (14-8-2013 om 09:54)
@eddie. In ieder gevao geen mensenleven
Cynthia (14-8-2013 om 08:04)
Het is ook niet logisch, zo'n steil rottrapje bij een bejaardencomplex daar. Aan de andere kant heb je een helling, maar dat is onlogisch voor de mensen om naar het winkelcentrum te gaan, dus ze pakken (liefst met rollator) de trap. Ze hadden veel beter daar ook een hellingbaan kunnen doen....
Eddie (14-8-2013 om 03:19)
Dat loze uitrukken van die heli...wat zou ons dat kosten per jaar?
Cookie-instellingen beheren