Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurster reed jong gezin aan

Toegevoegd: 30-11-2013, 10.27 uur
Door: Rolf de Feijter
GOES - Bij het ongeval vrijdagavond in Goes werd een jong gezin aangereden door een dronken bestuurster uit Goes. Ook bleek dat zij een rijontzegging had.


Rond 21.30 uur zagen getuigen dat de vrouw een rotonde op de Piet Heinstraat rechtdoor nam en ter hoogte van de Karel Doormanstraat tegen de auto van een gezin uit Kattendijke reed. In die auto zaten een 25-jarige man, zijn hoogzwangere vrouw van 23 en hun 11 maanden oude baby. Na de aanrijding moest de zwangere vrouw naar het ziekenhuis ter controle op haar zwangerschap.

Ook de 28 jarige verdachte raakte bij de aanrijding gewond. Zij moest uit haar auto worden bevrijd omdat ze bekneld zat. Daarna werd ze naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield haar aan voor het veroorzaken van de aanrijding onder invloed van alcohol terwijl haar de rijbevoegdheid ontzegd was.

Zie ook:
-
Deur uit auto geknipt na ongeluk  (29-11-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (30-11-2013 om 18:59)
Ga er maar vanuit dat ze artikel 5,6 en 8 van de WVW aan dr broek/rok heeft. Een EMA mag ze ook doen en dr auto is ze kwijt. NL is juist een van de strengere landen qwa strafmaat als het gaat om alcohol en verkeer. Op zijn minst een voorwaardelijke celstraf mag ze tegemoet zien.
Marco (30-11-2013 om 18:49)
Tsjaaa rechter,.... Zorg nu maar eens dat u een uitspraak doet waarop ons rechtssysteem is geschoeid. 'De maatschappij genoegdoening bieden' ! En natuurlijk daarbovenop nog een flinke straf voor het niet naleven van een eerder opgelegde straf. Het rijden onder invloed dus met voorbedachte rade.
Jan (30-11-2013 om 18:34)
.Beste om het af te leren is neem de personen mee naar een groot ongeluk waar alcohol is genuttigd en dan kunnen ze zien eens wat voor ellende het is voor de onschuldige mensen en ook voor de hulp verleners dit telkens op mogen ruimen. HET IS EEN HOOP ELLENDE !! voor alle slachtoffers
Renee (30-11-2013 om 15:59)
JE hoort,leest,ziet,niets anders dan aanrijdingen met drank op achter het stuur.Loopt echt de spuigaten uit he.Is er in den haag nog steeds niemand aan een andere bril toe of gehoorapp.Wie weet komen ze dan well eens op het idee de straffen eens aan te passen.
Adrian Irvine (30-11-2013 om 15:26)
Hoop dat hoogzwangere vrouw en kinderen het goed maken.
Marja (30-11-2013 om 14:53)
rijbevoegdheid ook ingetrokkeen?wat een liederlijke griet en zware crimineel voor lange tijd vastzetten zonder tv pc en alle luxe alleen een bed en wc is genoeg voor zulk soort criminelen en nooit geen rijbewijs terug geven..arm gezinnetje met zo,n klein kindje zwanger en de man ook veel sterkte
Cookie-instellingen beheren