Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het zuiden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Persoon uit woning Geersdijk getakeld

Toegevoegd: 22-12-2013, 10.26 uur
De brandweer heeft de vrouw uit huis getakeld.
De brandweer heeft de vrouw uit huis getakeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
GEERSDIJK - De brandweer heeft zondagochtend in Geersdijk een persoon uit een woning getakeld. De opgeroepen traumahelikopter is niet ingezet.

Rond 08.55 uur kreeg de alarmcentrale in Middelburg de melding binnen dat er in een woning aan de Westkruisstraat in het Noord-Bevelandse plaatsje iemand dringend medische hulp nodig had. Er werden kort na elkaar twee ambulances opgeroepen en even later volgde ook een oproep voor de Nijmeegse traumahelikopter Lifeliner 3.

De helikopter is uiteindelijk niet ter plekke geweest. Wel moest de brandweer van Goes er met een ladderwagen aan te pas komen om de patiënte uit het huis te takelen. De patiënte is met met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750