Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Inbreker aangehouden in Middelburg

Toegevoegd: 05-01-2014, 11.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vannacht is een 18-jarige Middelburger bij een woning aan de Noordmede aangehouden op verdenking van woninginbraak. Hij is in verzekering gesteld.


De arrestatie vond plaats nadat een alerte bewoner lawaai hoorde bij zijn woning in de Duunmede en vervolgens de politie belde. De opgeroepen agenten doorzochten de wijk en troffen in de Noordmede een jongeman aan die kennelijk de bedoeling had om in te breken.

Hij is aangehouden en in verzekering gesteld in de Middelburgse gevangenis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (6-1-2014 om 16:40)
Kan de politie van zulke mensen hun naam niet openbaar maken? Weet je gelijk met wie je te maken hebt en wie je sowieso niet kan vertrouwen. Misschien is het iemand die je kent, maar niet weet dat hij het is omdat zijn naam niet openbaar is gemaakt. Hier kan je niets mee.
@Een bezorgde buurtbewoner (5-1-2014 om 21:22)
@Een bezorgde buurtbewoner...dan loop je zelf ook waarschijnlijk met oogkleppen op, want de politie is volop in de buurt aanwezig ! Tevens kunnen ze niet op iedere hoek een agent zetten. Kom zelf ook eens uit je luie stoel van plaats zo'n reactie te plaatsen. Misschien zie jij dan ook wel een boef.
Jans (5-1-2014 om 15:44)
Beste buurtbewoner, misschien kunt u zelf 's-nachts eens gaan rondlopen. Buurtpreventie noemt men zoiets... De politie heeft wel meer te doen dan de hele nacht alleen in uw wijk te lopen! Wees nou eens positief ipv altijd dat gezeur, complimenten voor de politie!
Een bezorgde buurtbewoner (5-1-2014 om 12:30)
Halllloooooo heren van de politie. Dit is het zoveelste geval in de wijk. Wakker worden a.u.b. Meer gaan kijken daar. Niet een rondje rijden, maar daadwerkelijk 's nachts een rondje lopen door de wijk. Voor deze aanhouding complimenten. Jammer dat een alerte buurtbewoner jullie eerst moest bellen.
Cookie-instellingen beheren