Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gewonde na zware aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 09-02-2014, 18.48 uur
Foto 11 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
keet (15-2-2014 om 14:14)
henri gelukkig heb je het overleefd en je bestuurder ook. helaas van je auto maar je sta nog op je benen. laat al die mensen maar kletsen die komen nooit buiten zitten alleen maar achter hun pc te klagen over andere of hun alles zo goed doen in het leven hahaha. sterkte voor vrienden en familie
Klaasje P (13-2-2014 om 09:38)
@Henri; Kom maar op met je verhaal en de werkelijke snelheid! Leg maar eens haarfijn uit wat er gebeurd is. Alleen op die manier kan je het tegendeel van de reactie hieronder bewijzen.
henri (12-2-2014 om 16:48)
toevallig zat ik er naast en mag ik dit nog zelf na vertellen en de bestuurster ook en dan al die beidehante opmerkingen er bij precies van achter je beeldscherm een ongeluk beoordelen waarom zit je niet bij de politie als je zo slim bent en dat allemaal kan vertellen wat er gebeurd is waarom kom je dat niet personlijk vertellen die reactie bij allebij de slagtoffers!!!!!!!!!!!!!!!
Wouter (11-2-2014 om 12:55)
@Thommy, Nee, dat denk ik eigenlijk niet. Met 50km/h rijd je een degelijke auto als een BMW niet zo in puin, zelfs met een Fiat Panda krijg je dat nog niet voor elkaar. Heel fijn dat je het voor één van je vriendjes opneemt maar een beetje reëel zijn zou gezonder en verstandiger zijn.
GTI (10-2-2014 om 18:03)
@Thommy. Je kan zeggen wat je wilt en wat er precies is gebeurd dat weten we inderdaad niet. Maar zo aan de auto te zien kan het gewoon niet anders dan dat er te hard is gereden! Zeker aangezien bmw toch wel vrij degelijke auto's zijn, die best tegen een stootje kunnen, maar van deze is weinig meer over... Sterkte voor de bestuurster en passagier van de bmw!
Ik (10-2-2014 om 16:27)
@thommy: leg uit
Cookie-instellingen beheren