Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Verlenging TBS voor doden dochtertje

Toegevoegd: 24-02-2014, 16.09 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 51-jarige J. van E. uit Terneuzen blijft nog zeker twee jaar in de tbs-kliniek waar hij van overheidswege wordt behandeld. De rechtbank in Middelburg heeft dat maandag beslist. Van E. is het daar overigens volledig mee eens.

Van E. kreeg in 2006 drie jaar cel plus tbs met dwangverpleging opgelegd. Het jaar daarvoor, in februari, bracht hij zijn vier maanden oude dochtertje om het leven omdat het huilde. Hij gaf haar enkele klappen op haar hoofd om haar stil te krijgen, pakte haar bij de nek, schudde haar door elkaar en drukte haar gezicht in het dekbed.

Daarna belde hij zijn echtgenote met de mededeling dat het niet goed ging met hun dochtertje. Na onderzoek bleek dat het meisje was overleden aan hersenletsel en dat hij haar al eerder moest hebben mishandeld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kris (25-2-2014 om 16:49)
Echt schandalig die 3 jaar.... diep triest dat zo'n volkomen gestoord persoon over een poosje gewoon weer door de supermarkt loopt... Ik vind hem zelfs levenslang niet waard! Van mij mag hij de strop krijgen!
mister t (25-2-2014 om 11:39)
verschikkelijk wat hij gedaan heeft..was er maar mee liefde op deze wereld
Ilse (25-2-2014 om 11:20)
Drie jaar cel voor het vermoorden van je onschuldige dochtertje? Omdat het huilt? Op dit soort momenten schaam ik me echt voor het rechtsysteem in Nederland! Belachelijk! Levenslang opsluiten zulke mensen
Cookie-instellingen beheren