Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 14 km

'Verleng TBS doden dochtertje opnieuw'

Toegevoegd: 25-01-2018, 22.20 uur
'Verleng TBS doden dochtertje opnieuw'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg beslist over twee weken of de tbs met dwangverpleging van de nu 55-jarige J. van E. uit Terneuzen met een jaar wordt verlengd. Van E. kreeg die maatregel in 2006 opgelegd omdat hij in 2005 zijn vier maanden oude dochtertje om het leven had gebracht.

Het kind huilde en om haar stil te krijgen schudde hij haar door elkaar en drukte hij haar met het gezichtje in het dekbed. Het meisje kwam daardoor te overlijden. Na zijn daad belde de man zijn echtgenote met de mededeling dat het niet goed ging met hun dochtertje. Na onderzoek bleek dat het meisje was overleden aan hersenletsel en dat hij haar al eerder moest hebben mishandeld.

Inmiddels gaat het met Van E. in de kliniek waar hij verblijft zo goed dat er proefverlof in het verschiet zit.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
liesbeth van den bergh (8-2-2018 om 15:02)
o dus het gaat zó goed met hem.... Maar hoe gaat het met zijn slachtoffertje??? Goed??? nee die is DOOD. Vergeet de dáád aub niet, hoe grúwelijk, en niet eens de eerste keer dat hij haar mishandelde!!!! NEE, het maakt niet uit of het hém goed gaat!!!! Hij is tot MOORD, en mishandeling in staat van kleine kindjes!!!! NIET TE VERTROUWEN dus!!!! NIET VRIJLATEN!!!!!
Marco Selen (27-1-2018 om 02:23)
Waarom de nabestaanden en de maatschappij steeds opnieuw in spanning houden ? Moord met verzwaarde omstandigheden, dáár zijn duidelijker je 'regels' voor. Daarna de familie het op laten lossen zonder straf.
Terneuzenaar (26-1-2018 om 12:09)
Vuur met vuur bestrijden!
Meerman (26-1-2018 om 00:32)
Gewoon ff met zijn gezicht in een dekbed drukken tot het niet meer zo "goed" met hem gaat..
Cookie-instellingen beheren