Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Winkel vol rook na inbraakalarm, brandweer ingezet

Toegevoegd: 27-03-2006, 13.22 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
TERNEUZEN - De brandweer van Terneuzen is vanmorgen ingezet nadat een inbraakalarm een mistgenerator in werking had gezet. De generator zorgde ervoor dat een winkel vol rook kwam te staan.


Het alarm ging rond kwart over tien af in een juwelierszaak in de Noordstraat. Doordat onduidelijk was of er echt brand woedde in de winkel werd de tankautospuit 5630 van de post Terneuzen onder prioriteit één ter plaatse gestuurd.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat er geen sprake was van een daadwerkelijke brand. Wel stond het winkelpand vol rook. De brandweerlieden hebben de rook verwijderd met een overdrukventilator.

De oorzaak van het alarm is onbekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren