Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Auto in sloot op A58 bij Goes

Toegevoegd: 09-03-2014, 05.03 uur
Door: Rolf de Feijter / Provicom

GOES - Op de A58 tussen Goes en 's-Gravenpolder heeft vannacht een ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto in een sloot belandde.

Het ongeval gebeurde omstreeks 03.15 uur. Omdat mogelijk sprake was van een beknelling werd naast een ambulance ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd. Uiteindelijk bleek dat er niemand in het voertuig bekneld zat.

Over de toedracht van het ongeval is niets bekend. Ook is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marloes (12-3-2014 om 11:36)
wat haas zei is het werkelijke verhaal dus mensen niet zo lopen zeiken als jullie niet eens weten wat er gebeurt is! ben allang blij dat ze beide ongedeerd zijn gebleven! iedereen kan een ongeluk krijgen dus als jij dalijk in de sloot licht zullen we dan ook eens gaan speculeren??? kan me hier zo boos om maken!
Koos P. (11-3-2014 om 13:47)
Of een reiger die plotseling een bak met stront op de voorruit laat kletteren waardoor je zo schrikt en een ruk aan je stuur geeft.... We zullen het nooit weten...
Haas (11-3-2014 om 00:08)
Of wat dachten jullie van een haas die plotseling voor de auto op de snelweg waar gewoon 130 km/h werd gereden de weg op sprong en als schrikreactie in een reflex getracht werd het beestje te ontwijken. Waardoor de auto in de slip raakte, de auto 3 a 4 keer rond tolde en uiteindelijk tot stilstand kwam in de sloot?
Marco (9-3-2014 om 22:59)
Of is de A58 zó slaapverwekkend dat men maar andere dingen denkt te kunnen gaan ondernemen náást 't autorijden ?
Johanna (9-3-2014 om 17:16)
Slim om via de media bekent te maken dat een aantal trajectcontroles in Nederland, o.a. in Zeeland, niet werken en dat dit binnen een jaar niet opgelost is waardoor de hardrijders niet geflitst kunnen worden. Hierdoor zullen we van veel meer ongelukken horen.
Mica (9-3-2014 om 14:59)
Het is zoals slowrider zegt tijdens mijn werk ( avond/nacht) veel op de weg en het is niet te geloven wat je ziet, halve verlichting, geen verlichting of alleen maar groot licht. afgelopen nacht reed er een auto met een snelheid vanongeveer 30 km en deze bestuurder zag echt niks ook de politie die op de bumper zat zwaailicht/stop politie en het tufte gewoon door dus idd mensen gewoon rijden en als dat niet kan laat je dan rijden na een avondje uit!
Cookie-instellingen beheren