Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Gewonde bij ongeluk op dijk Ovezande

Toegevoegd: 13-03-2014, 17.04 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Op de Doornboomdijk in Ovezande is donderdagmiddag een man gewond geraakt bij een verkeersongeluk.

Door nog onbekende oorzaak reed de man rond 16.40 uur met zijn personenauto van de dijk. Hij reed tegen een boom en het voertuig kwam op het lager gelegen fietspad tot stilstand. De boom brak af en kwam ook op het fietspad terecht.

De brandweer rukte met groot materieel uit nadat gemeld werd dat er sprake zou zijn van een beknelling. Twee tankautospuiten, een snel interventievoertuigen en een hulpverleningsvoertuig kwamen ter plekke. Ook de traumahelikopter van Rotterdam werd opgeroepen.

Er kwamen twee ambulanceteams ter plaatse om zich over de gewonde automobilist te onfermen. Voor zover bekend was hij de enige inzittende van de auto en waren er ook geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertju (17-3-2014 om 08:49)
Als je hoog zit in b.v. een vrachtwagen dan zie je heel veel dat ze met de i-pad of iets dergelijks op hun schoot bezig zijn en dat is de grootste oorzaak van dit soort ongevallen.
ed (16-3-2014 om 23:13)
Sander, winterbanden hebben bij deze temperaturen een langere remweg, geen onzin verkondigen, winterbanden bij meer dan 7graden celcius is onveilig.
Jaap (15-3-2014 om 09:54)
Ik wordt niet goed van semi-intellectueel geneuzel over zomer en winterbanden. Het is nog altijd de automobilist(e) die een ongeval veroorzaakt. De oorzaak ligt hem echt niet in een zomer/winterband maar heel vaak wel in de snelheid. Overigens blijkt wel dat die bomen niet echt goed geworteld staan langs de dijk.
Sander (14-3-2014 om 15:34)
Uhm B... Is jouw reactie sarcastisch ? want dat zijn wel winter banden. En winterbanden in de zomer maakt niks uit, is even veilig als in de winter. Komt namelijk omdat ze van een rubber zijn wat zachter is dan normale banden, zodat ze in de winter meer grip hebben, maar dat houdt in als het warmer wordt dat ze dus ook meer grip hebben in de zomer. wat er dan wel gebeurd is dat ze heel snel slijten.
henriette (14-3-2014 om 09:25)
Gelukkig reden er geen fietsers!!
A... (14-3-2014 om 07:32)
Gelukkig goed afgelopen inderdaad. Het valt me ontzettend mee hoe relatief weinig op deze weg daadwerkelijk mis gaat, zeker als je ziet hoeveel er mis zou kunnen gaan. Door een behoorlijk grote groep (vaste) wegmisbruikers wordt hier ongeacht weersomstandigheden, wegomstandigheden en ander verkeer met schijnbare doodsverachting soms capriolen uitgehaald waar gelukkig de mede weggebruikers goed op anticiperen. Tuurlijk: Het is een zone 60 en inderdaad: Dat schiet niet op... Maar waar hebben we het nu over? Die maximaal 2 minuten eerder op je werk (neem ik aan tenminste) zodat je nog verse koffie hebt? Een betere reden kan ik me niet bedenken! En nee: Dan vind ik het het risico niet waard!
Cookie-instellingen beheren