Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Ernstig ongeluk in Wemeldinge

Toegevoegd: 30-03-2014, 15.27 uur - Update: 30-03-2014, 18.27 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Bij een ongeluk in Wemeldinge zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van de twee, een 53-jarige man uit de gemeente Kapelle, is er ernstig aan toe.

Het ongeluk gebeurde op de Wemeldingse Zandweg (N671). Een motorrijder kwam in botsing met een personenauto. Er kwamen meerdere ambulances, een traumahelikopter en twee brandweervoertuigen ter plekke. Eén inzittende van de auto is op een wervelplank gelegd en per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De motorrijder liep ernstig letsel op en werd met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Zowel de motor als de auto liepen grote schade op. Er ontstond een flinke ravage. De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart. Rond 15.35 uur is de brandweer ingerukt. Omstreeks 16.45 uur waren zowel de motor als de auto geborgen. Het duurde echter nog tot 17.20 uur voordat alle brokstukken waren opgeruimd. Vijf minuten later was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (1-4-2014 om 19:47)
Mensen, dit is een ongeluk!!! En wat voor één. Zo zie je maar weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit. De discussie : motorrijder-automobilist zal altijd blijven bestaan. De betrokkenen zullen zelf wel weten over het 'hoe en wat'...Dus laat svp de 'schuldvraag' bij justitie en de verzekering over. Het is het belangrijkste, dat beide slachtoffers er zo goed mogelijk uitkomen. En dat helpt niet met gekissebis over de verschillende weggebruikers. Niemand vraagt om het krijgen van een ONGELUK!!!
Dijkbewoner2 (31-3-2014 om 20:43)
Sterkte aan betrokkenen , ik sluit me aan bij dijkbewoner. Woon er zelf vlakbij, misselijk asociaal tuig wat de polredijk als circuit ziet. Hopen dat er snel weer een gaat, en wat was het weer een sociale jongen! Denken aan bewoners, nee hoor. Ik gun iedereen alle plezier op zijn of haar motor, maar niet in mijn achtertuin , en ook niet die van een ander. Gooi de dijk 1x per jaar open, vrij om te racen, in ruil voor 1 jaar Rust en VEILIGHEID !
dima (31-3-2014 om 20:16)
Heel veel sterkte voor de gewonden, hopelijk mag het goed komen met hen ! De auto kwam vanuit de uitrit en heeft waarschijnlijk de motorrijder over het hoofd gezien...
sonja (31-3-2014 om 14:24)
Zoveel reacties en meningen, zonder dat er ook maar 1 iemand is die weet wat er gebeurd is. Sterkt aan alle betrokkenen!
Essie (31-3-2014 om 11:35)
Erg jammer er zo snel een conclusie word getrokken. idd er zijn Motor rijders die als gekken rijden en daar zouden ze hun rijbewijs van moeten intrekken. Maar het grootste deel van de motor rijders hiervan rijd voorzichtig. Hoe het ook is gebeurd het blijft triest,ik denk altijd maar het zou mij ook kunnen overkomen. Veel sterkte voor beide partijen.
ger (31-3-2014 om 11:18)
ZO... das een klapper.... heb de bromvliegen weer gehoord in de verte en dacht zal wel weer wat gebeuren en zo te zien is dit ook veel te hard gegaan.... jammer we hebben van die mooie circuits in Nederland en omgeving ga daar lekker scheuren mensen... zowel auto als motors.... Even lachen op de openbare weg is vaak daarna drama voor alle omstanders...
Cookie-instellingen beheren