Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt doorrijder ongeval Goes

Toegevoegd: 08-04-2014, 10.42 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Maandagmorgen vond aan de Voorstad in Goes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietsster. De automobilist is na de aanrijding doorgereden.

De fietsster reed rond 10.30 uur over de Voorstad. Op de kruising met de Zonnebloemstraat ontstond een aanrijding met een auto die uit de richting van de Baar kwam rijden. De automobilist reed vervolgens een stukje achteruit en reed daarna om het slachtoffer heen weg. Het 17-jarige meisje uit 's-Heer Hendrikskinderen hield gekneusde ribben over aan de aanrijding en heeft aangifte gedaan bij de politie.

De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto, een grijs kleurige Peugeot. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (8-4-2014 om 12:11)
Hoeveel verder kun je nog zakken op de maatschappelijke ladder ?
Polleke (8-4-2014 om 11:40)
Wordt tijd dat de straffen wat hoger komen te liggen bv rijbewijs voorgoed kwijt bij vluchtmisdrijf
Inge (8-4-2014 om 11:40)
Wat een verschrikkelijke hork, getuigt van weinig fatsoen. Doe normaal en ga jezelf aangeven.
fietser (8-4-2014 om 11:33)
dit is een kruising met VRI en dan nog, al heeft de fietser geen voorrang verleend dan laat je zo iemand toch niet aan zijn /haar lot over. Wees een heer/dame in het verkeer!!!! Meld je gewoon. Dat kun je toch niet ontkennen. Zou er niet mee kunnen leven, iemand aanrijden al dan niet moedwillig.
Cookie-instellingen beheren