Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 37 km

Brandweer Arnemuiden op zoek naar buitenbrandje

Toegevoegd: 29-03-2006, 23.58 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden heeft vanavond enige tijd gezocht naar een buitenbrandje.

Rond vijf voor acht werd gemeld dat er een buitenbrandje woedde bij het NS-station aan het Stationsplein in het dorp. De brandweer ging onder prioriteit twee ter plaatse met de tankautospuit 4534 maar trof ter plaatse geen brandje aan. De bevelvoerder onderzocht nog wat roetplekken op het perron maar deze bleken van een eerdere brand te zijn.

De alarmcentrale bood ook geen extra informatie maar omdat er regelmatig brandjes worden gesticht langs de Steigerweg ging de brandweer hier voor de zekerheid even een kijkje nemen. Dit idee was geen slecht idee want aan het einde van de weg werd een klein brandje aangetroffen. De brandweer heeft het brandje geblust.

De spuitgasten konden binnen korte tijd weer inrukken.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren