Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 312 km

Gehandicapte jongen vermist in Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2014, 16.03 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Sinds vanmiddag wordt in Middelburg in de omgeving van woonwijk Mortiere een jongen met het syndroom van Down vermist.

Iets voor 16.00 uur vanmiddag verstuurde de politie een burgernet bericht om uit te kijken naar de jongen van 11 jaar met het syndroom van Down. De jongen heeft blond haar, draagt een blauw t-shirt en heeft een blauwe trainingsbroek aan met daaronder blauwe schoenen. Verder rijdt hij op een legergroene fiets met rode tinten.

De politie verzoekt mensen die de jongen hebben gezien contact op te nemen via 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (5-5-2014 om 19:02)
@Koos P. U heeft geen kinderen? Het gebeurd ook niet alleen op Walchren hoor. Maar goed, hoop dat de knul snel terecht is, ondertussen is het een paar uur later! Heel veel sterkte voor de ouders, vreselijk die onzekerheid.
poehpoeh (5-5-2014 om 18:47)
@Koos P. Hoe kan je dat nou zeggen ?? Heb jezelf geen kinderen ? Kinderen kunnen onvoorspelbaar zijn ! Je hebt als ouders 6 paar ogen nodig, en dan nog..... In een paar seconden kunnen ze uit je zicht zijn !! Dit jongentje heeft ook syndroom van down, en je weet niet tot welk niveau zijn verstand gaat. Weet je nog die 2 broertjes vorig jaar,julian en ruben ? Nou om zulke dingen e.d. proberen te voorkomen, kan je niet snel genoeg alarm slaan !!
Gea (5-5-2014 om 18:47)
Waarom heb ik geen berichtje ontvangen? Koos, het zal je kind maar zijn!
Dutch (5-5-2014 om 18:45)
@koos, ik ben het met je eens, de laatste tijd wel erg veel vermissingen, die dan (gelukkig) vaak een soorrt van loos alarm blijken te zijn. Aan de andere kant, je bent toch bloj als er wat meer mensen mekijken....
ike (5-5-2014 om 18:05)
als iemand vermist is plaats een foto bij hoe hij / zij er uit ziet is dat zo moeilijk dan heb je een beeld er van
H. (5-5-2014 om 17:37)
Belachelijk koos dat je zo'n reactie geeft. Toon de ouders liever iets van medeleven. Geen enkele ouder verliest zn kind expres uit het oog!!!!
Cookie-instellingen beheren