Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Gehandicapte jongen vermist in Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2014, 16.03 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Sinds vanmiddag wordt in Middelburg in de omgeving van woonwijk Mortiere een jongen met het syndroom van Down vermist.

Iets voor 16.00 uur vanmiddag verstuurde de politie een burgernet bericht om uit te kijken naar de jongen van 11 jaar met het syndroom van Down. De jongen heeft blond haar, draagt een blauw t-shirt en heeft een blauwe trainingsbroek aan met daaronder blauwe schoenen. Verder rijdt hij op een legergroene fiets met rode tinten.

De politie verzoekt mensen die de jongen hebben gezien contact op te nemen via 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
moeder (5-5-2014 om 17:25)
Helemaal mee eens D. Kinderen kunnen onder je handen wegglippen. Angst van iedere ouder volgens mij, om zijn/haar kind te missen. Op welke manier dan ook!!! Hopelijk is dit kind snel gevonden! En Koos, denk voortaan beter na voordat je een reactie plaatst! . Ze zijn weggelopen voordat je het weet, ook al let je goed op ze! Kinderen zijn kostbaar!!
zeeuwse (5-5-2014 om 17:01)
Wat een ongenuanceerde uitspraak van Koos P. Is of (nog) niet volwassen en/of weet niet waar hij het over heeft! Het leven....
Esme (5-5-2014 om 16:54)
Wat een onzinnige reactie Koos P. Je kan een kind nu eenmaal niet 24/7 in de gaten houden, ook niet als hij of zij Down Syndroom heeft. Op een bepaalde leeftijd gaan ze toch deels hun eigen gang, al is het maar dat ze zelf naar school lopen of fietsen. Voor mij is het prima dat er dan een oproep komt op deze manier. Vind het behoorlijk a-sociaal om zo te reageren, wellicht heb je zelf geen kinderen of houd je ze opgesloten in huis?? Ik hoop voor de ouders dat de jongen snel gevonden wordt, ze zullen vast doodongerust zijn!
D. (5-5-2014 om 16:46)
Gelukkig wel Koos P. dat we daar elke keer een melding over krijgen, hoe meer mensen het weten, hoe meer mensen kunnen uitkijken naar iemand die vermist wordt! En de ouders kunnen daar niet altijd wat aan doen, soms gaan kinderen op pad en heb je er vertrouwen in, sommige situaties zijn onvoorspelbaar.... dus... ik hoop dat hij snel wordt opgemerkt en weer terug naar huis kan.
Koos P. (5-5-2014 om 16:15)
Wat is dat toch steeds met die vermissingen op Walcheren?? Letten de mensen niet meer op hun kinderen ofzo? Lekkere ouders heb je dan!! Krijgen we nu voor elke scheet een melding?
Cookie-instellingen beheren