Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km
-->

Politie houdt twee jongens aan na vechtpartij Middelburg

Toegevoegd: 31-03-2006, 18.51 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De politie heeft gisterenavond twee aanhoudingen verricht op de Markt. Aanleiding voor de aanhoudingen was een vechtpartij.

Rond vijf over half negen trof de politie op de Markt twee Middelburgse jongens van 15 jaar die verwikkeld waren in een vechtpartij. Surveillerende agenten hebben de twee uit elkaar gehaald en meegenomen naar het politiebureau.

Op het bureau deed één van de twee aangifte. Deze jongen had door de vechtpartij een bloedneus opgelopen. De politie hield hierop de ander officieel aan. Daarop wilde ook de ander aangifte doen. Beiden verklaarden dat de ander begonnen was met vechten.

De politie heeft enkele getuigen gehoord. De politie zal proces-verbaal opmaken.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren