Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Paketjes gestolen uit verschillende bedrijfsauto's

Toegevoegd: 30-03-2006, 19.53 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - In Goes, Vlissingen en Zierikzee zijn vandaag pakketten weggenomen uit drie verschillende bedrijfsauto’s.

Rond 11.00 uur had de chauffeur van een bestelbus zijn auto afgesloten achtergelaten op de Singelstraat in Goes om een pakketje af te leveren. Toen hij enkele minuten later bij zijn bus terugkwam, was de laadruimte doorzocht en bleek er een pakket te ontbreken.

Tussen 12.00 en 12.30 uur zijn in een onbewaakt ogenblik een viertal pakketten weggenomen uit een bestelauto, vermoedelijk is dit gebeurd op de Bussestraat in Vlissingen. De bestuurder ontdekte de diefstal toen hij bij een volgende klant goederen moest afleveren.

In Zierikzee had een chauffeur zijn bedrijfsauto rond 13.45 uur geparkeerd op de Schuithaven. Ook hij had zijn auto afgesloten achtergelaten om pakketjes af te leveren. Bij de volgende klant kwam hij tot de ontdekking dat er een vijftal pakketten weg waren.

De waarde en inhoud van de weggenomen pakketten is niet bekend. In alle gevallen werd er geen braakschade ontdekt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren