Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 14 km

Brandweer ingzet voor omgewaaide tent Vrouwenpolder

Toegevoegd: 30-03-2006, 10.16 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VROUWENPOLDER - In Vrouwenpolder is vanochtend een grote partytent omgewaaid.

Rond kwart over negen vanochtend werd gemeld dat er bij Manege De Eendracht aan de Rijkebuurtweg in Vrouwenpolder een grote partytent was opgewaaid. De tent was over een gebouw gevlogen maar was blijven hangen op het dak.

Zodoende werd de brandweer ingeschakeld om een kijkje te nemen. Vanuit Middelburg rukte de ladderwagen 4550 uit en vanuit Serooskerke (W) ging de tankautospuit 4631 ter plaatse. Beide voertuigen gingen onder prioriteit twee ter plaatse evenals de Officier van Dienst 4695.

De brandweer heeft de tent opgeruimd en veilig naar beneden gehaald. De partytent was overigens neergezet met het oog op het veteranenweekend in Vrouwenpolder. Dat kan wel doorgaan, want er zal een nieuwe tent geplaatst worden.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren