Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Illegale houseparty in Sas van Gent

Toegevoegd: 08-06-2014, 10.31 uur - Update: 08-06-2014, 11.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Aan de Tweekwartweg in Sas van Gent heeft de politie vanmorgen even na 10.00 uur een illegale houseparty beëindigd.

Het feest startte vannacht rond 01.30 uur op het terrein waar voorheen het woonwagenkamp was gevestigd. De politie kreeg diverse meldingen van geluidsoverlast. Vanmorgen even na 10.00 uur heeft de politie “de stekker uit het feest getrokken” en gesommeerd de mensen weg te gaan.

Volgens een woordvoerder van de politie verloopt dit nu rustig en is de politie aanwezig om toezicht te houden. Naar schatting waren er vannacht ongeveer 100 personen aanwezig op het feest. De muziek was kilometers ver te horen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (11-6-2014 om 10:22)
vervoersproblemen en duur om naar disco's te gaan? Hier stonden wel aardig wat buitenlandse kentekens, dwz dat zijn mensen die nooit naar een disco gaan. Wie betaald dit dan, terrein; illegale betreding. De installatie en de electra ervoor. Overlast, terwijl dat zelfs van Rock around de bridge niet eens zo erg is, dit was veel erger. Bij aangemelde activiteiten zijn we op voorbereid en kunnen maatregelen treffen, houd op om 2 uur. Heb geen problemen met deze activiteiten maar dit illegale gedoe moet uitgebannen worden en door dit optreden van overheid dus alleen maar gestimuleerd............
Tom (11-6-2014 om 09:43)
De feestgangers konden dus gewoon doorgaan zonder dat de politie ingreep, wat een slappen houding! Als je een feest wilt organiseren moet je aan allerlei eisen en vergunningen voldoen en nu wordt er niet eens een proces-verbaal opgemaakt!? Wie gaat de rotzooi pruimen en wie betaald dat?? Slecht gewerkt door de Zeeuws-Vlaamse politie!!
misu (11-6-2014 om 01:02)
Jammer dat er mensen zijn die er schijnbaar last van hebben gehad. De locaties voor deze feesten worden altijd zorgvuldig uitgekozen zodat de overlast beperkt blijft. Verder denk ik niet dat de muziek kilometers verder te horen, hier wordt juist altijd opgelet. Mensen die oordelen over mensen die deze illegale feesten bezoeken zouden eigenlijk een keer mee moeten feesten. Sfeer super!!! Troep wordt altijd opgeruimd en verder nooit geen vechtpartijen zoals op de legale feesten! En mensen .....kom op 1 weekend in het jaar dat er wat geluidsoverlast is van een feestje!!!!
David (10-6-2014 om 23:57)
Zonde.. Je mag ook niks meer ! op zo'n verlaten terrein mag je geen feest vieren terwijl er rondom alleen maar bedrijven en fabrieken staan dus hoe kun je dan geluidsoverlast hebben ?? Het is gewoon afgunst. Zoiets moet gewoon kunnen en mogen.
shane (10-6-2014 om 13:16)
feestje voor de jeugd te gek maar tot 10 uur smorgens vind ik iets minder te gek horeca zaken moeten in de gemeente terneuzen ook aan de regels houdden waarom zulke feestjes dan niet maar dat er iets voor de jeugd is ben ik groot voorstander van maar 4 uur is echt de max
Terneuzense (9-6-2014 om 19:57)
@ Koos, precies, laat ik die bij jou nou ook missen in je reactie, hahaha.
Cookie-instellingen beheren