Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust brand in strandpaviljoen Vrouwenpolder

Toegevoegd: 02-04-2006, 13.37 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VROUWENPOLDER - In Vrouwenpolder heeft vannacht brand gewoed in een strandpaviljoen.

Rond half drie ontstond brand doordat een bouwlamp oververhit raakte. De bouwlamp zette de houten buitenkant en isolatiemateriaal in de wand in brand. Het vuur sloeg vervolgens over naar de nokbalk. In eerste instatie werd alleen de tankautospuit 4631 van de blusgroep Serooskerke (W) ingezet, maar tien minuten na de alarmering gaf men het sein "middelbrand".

Zodoende werd ook de blusgroep van Veere opgepiept. Deze rukte onder prioriteit één uit met de tankautospuit 4632. De leden van deze blusgroep hebben zich voornamelijk bezig gehouden met het aanleggen van een waterwinning.

Vanuit Domburg werd de tankautospuit 4641 ingezet om een overdrukventilator ter plaatse te brengen omdat het hele pand vol rook was komen te staan. De brandweerlieden hebben de brand geblust. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Hoe groot de schade is, is nog onduidelijk.

Foto's volgen nog.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren