Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet bij ongeval op N57 Serooskerke (W)

Toegevoegd: 01-04-2006, 18.42 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

SEROOSKERKE (W) - Bij een ongeval op de Wilgenhoekweg (N57) in Serooskerke (W) zijn vrijdagmiddag twee voertuigen beschadigd geraakt.

Om kwart voor twee kwamen op de kruising van de Wilgenhoekweg door nog onbekende oorzaak twee personenauto's met elkaar in botsing. Geen van de bestuurders raakte gewond.

Doordat er veel olie op het wegdek lag heeft de politie de kruising enige tijd afgesloten voor het verkeer. Dit werd ter plaatse ongeleid.

Ook is de brandweer van Serooskerke ingezet met de tankautospuit 4631. In eerste instantie voor het reinigen van het wegdek, tevens heeft de brandweer het voorwiel van één van de voertuigen vrij gemaakt zodat deze weer verreden kon worden.

Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland heeft beide voertuien afgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren