Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uniformberoepen presenteren zich in Middelburg

Toegevoegd: 01-04-2006, 16.52 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - In Middelburg hebben vandaag diverse uniformberoepen zichzelf gepresenteerd op de Markt.


De hele dag gaven het Korps Mariniers, de Nationale Reserve (NATRES), een particulier beveiligingsbedrijf, de Landmacht, de Politie en de Marechaussee voorlichting en demonstraties. De politie gaf demonstraties met de zogeheten bikes. Ook waren er demonstraties met honden.

Kinderen (en volwassenen) konden bij het Korps Mariniers klimmen op een heuse klimwand. Kinderen konden ook gratis worden geschminkt in legergroen. De dag werd georganiseerd door de afdeling uniformberoepen van het ROC Zeeland.

Het is niet de eerste keer dat een soortgelijke dag wordt gehouden op de Middelburgse Markt. Dit jaar werd de dag voor de vierde keer georganiseerd.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren