Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Jongen (7) van geld beroofd

Toegevoegd: 17-06-2014, 19.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een 7-jarig jongentje uit Axel is dinsdagmiddag beroofd van zijn geld. De jongen liep rond 15:45 uur over de Julianastraat in Axel. Twee jongens van circa 9 á 10 jaar duwden de jongen tegen de grond en gaven een paar klappen.

Vervolgens pakten zij geld af van het slachtoffer. Het tweetal ging er vervolgens vandoor. Een half uur later alarmeerden de ouders de politie. Met een bericht op Burgernet werd de hulp ingeroepen van het publiek om de twee jeugdige daders op te sporen.

Het gaat om twee jongens met blond haar, waarvan een van hen een groen broek droeg. Een van hen had een fiets bij zich.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dorpsbewoner (19-6-2014 om 20:29)
@mister, even goed lezen voor je een rare vraag stelt: 2 jongens met blond haar! Gewone Hollandse kaaskopjes dus! Maar die verdienen evengoed een fikse straf;-)
Samantha (19-6-2014 om 16:30)
Wat zonde voor die jongen! Hopelijk houdt hij er geen trauma aan over. Dat je op zo'n jonge leeftijd al zulke criminaliteit vertoond... dat beloofd nog wat voor de toekomst. Veel sterkte voor het jongetje gewenst!
Mopje (19-6-2014 om 10:15)
Misschien waren de dadertjes op pad om het leefgeld van hun ouders en het voedselbankpakket te updaten.
mister t (18-6-2014 om 23:32)
ik zou grag willen weten van welke afkomst deze jongens zijn , of dat een raare vraag?
jan (18-6-2014 om 21:45)
Echt of verzonnen?
Luc (18-6-2014 om 16:47)
Axel begint het afvalputje van Oost Zeeuws Vlaanderen te worden. Het valt echt op hoe dikwijls daar rottigheid voor komt. Het wordt hard tijd dat het toewijzingsbeleid van Woongoed Zeeuws Vlaanderen aangepast wordt. Stoppen met alle 'losers' in de gemeenschap van Axel te dumpen. Als kinderen van deze leeftijd dergelijke fratsen uithalen hebben ze dat meestal van geen vreemden.
Cookie-instellingen beheren