Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Aanhouding voor bezit hennepplanten

Toegevoegd: 18-06-2014, 09.55 uur
De hennepplanten werden ter plaatse vernietigd. De hennepplanten werden ter plaatse vernietigd.
De hennepplanten werden ter plaatse vernietigd.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag in Middelburg een 26-jarige man uit die plaats aangehouden vanwege het bezit van een aantal hennepplanten.

De politie ontdekte de 19 wietplanten in een pand aan de Hoogstraat. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de wietplanten ter plaatse vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
melder (18-6-2014 om 22:40)
Wel een er aangedacht dat de polite voor heel iets anders was opgeroepen, wellicht een melding van een inbraak en dat de politie bij toeval op de plantjes stuite. ALS ZE NIETS HADDEN GEDAAN WAS HET OOK NIET GOED. Die hobby kweeker zorgde al een tijd voor overlast in de buurt. Gelukkig doen ze er wat aan, wat een loos gelul over , ik betaal geen belasting en de politie kan wel wat beters doen en de farmaceutische industrie. Gewoon zielig totdat ze de politie zelf nodig hebben ja dan is het goed bla bla .
mark (18-6-2014 om 18:48)
Wat een in en in triest land leven wij toch,...Goed bezig hoor,..weer een arme sloeber nog armer en de grote criminelen geholpen....hufters die roepen wet is de wet hebben blijkbaar totaal geen idee wat dit ons kost.
nina (18-6-2014 om 16:35)
pff wel 19 planten, wat een verspilling van onze belasting centen.
ik (18-6-2014 om 14:48)
Hebben die agenten niks anders te doen dan de burger lastig te vallen? ga boeven vangen randkriminelen! zo wil ik ook wel bij de politie en maar zeuren om meer poen? nederland is verkeerd bezig in mijn ogen. doe meer aan die isis gasten die nederlasnd onveilig maken!
Fred (18-6-2014 om 13:05)
Goed gedaan Politie! Wet is wet,en de buurman is van de stank af!!
Jac (18-6-2014 om 12:07)
19 plantjes in beslag nemen? Ik neem aan dat de politie dit niet van te voren heeft geweten en gokte op wat groters. Dit opruimen is echt zonde van belastinggeld. Laat het hem zelf onder begeleiding even naar de stort brengen. En niet door dat dure gespecialiseerde bedrijf laten ontmantelen. Begint een beetje op de Spaanse Inquisitie te lijken, wat een heksenjacht.
Cookie-instellingen beheren