Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding voor bezit hennepplanten

Toegevoegd: 18-06-2014, 09.55 uur
De hennepplanten werden ter plaatse vernietigd. De hennepplanten werden ter plaatse vernietigd.
De hennepplanten werden ter plaatse vernietigd.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag in Middelburg een 26-jarige man uit die plaats aangehouden vanwege het bezit van een aantal hennepplanten.

De politie ontdekte de 19 wietplanten in een pand aan de Hoogstraat. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de wietplanten ter plaatse vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (18-6-2014 om 11:32)
Gelukkig heeft de politie tijd en geld zat voor deze zaken. Gelukkig ook geen crisis ofzo. Gaat lekker in Nederland.
treurige politiestaat (18-6-2014 om 11:00)
waar gaat dit nou weer over?! 19 planten in beslag nemen?? dit is zeer hoogstwaarschijnlijk allemaal voor eigen gebruik! kom op zeg ..laat deze mensen lekker hun eigen pretsigarret kweken.
Whatever (18-6-2014 om 10:42)
Is dit een grap. Ik zou als agent zijn depri worden. Schiet niks op, alleen maar tijd, geld en moeite. 19 planten x gemid 10 gr(is al veel) 190 gr En dat kan in totaal misschien wel 3 maanden duren. Dit is een hobbyist!. Ondertussen heeft de farmaceutische industrie de monopoly positie. Misschien iemand de rekenkamer gezien. We kunnen miljarden bezuinigen, door het te legaliseren. Peace
job (18-6-2014 om 10:41)
Hallo hier betaal ik geen belasting voor....... Oh wacht betaal dit jaar niet ....... Ok ga maar door met onzin:) Tis maar anderen hun geld:) En die betalen graag voor opstelten zn heksenjacht op planten die je als medicijn kan gebruiken:) (wel goedkope medicijnen dat vinden de farmaciejongens weer niet zo leuk) Zou dat de lobby geweest zijn waarom onze agenten nou iemand met 19 planten pakt of was ie een gevaar voor zn omgeving? lol dat we medicijnmakers al laten bepalen waar onze agenten achteraan moeten hollen:)(oh jah en regering wacht tot amerika zn wietpatenten klaar heeft dan zijn wietmedicijnen niet meer goedkoop en VAN iemand........) We laten alles afpakken.
Cookie-instellingen beheren