Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 362 km

Dode bij botsing op brug Tholen

Toegevoegd: 21-06-2014, 08.27 uur - Update: 21-06-2014, 10.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Op de Nieuwe Postweg (N286) ter hoogte van de Thoolse brug bij Tholen heeft zaterdagmorgen een ernstig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval is een vrouw om het leven gekomen.

Twee ambulances en meerdere brandweervoertuigen zijn ter plaatse geweest. Ook de traumahelikopter werd ter assistentie gevraagd. Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat en deze is ter plaatse overleden. Bij het ongeval is ook nog een man gewond geraakt .Volgens de politie is hij met heupletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Door de politie is ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De oprit naar de brug was hiervoor lange tijd afgesloten. Het overige verkeer werd over één rijbaan geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John Verhoeven (23-6-2014 om 11:33)
Lieve mensen, op dit moment loopt het onderzoek nog. De Renault is op de verkeerde weghelft frontaal op de Toyota van mijn schoonzusje geklapt. Ze was opslag dood en laat een dochter van 11 jaar achter. Dit doet zo veel pijn.
Nel Schippers (22-6-2014 om 22:50)
Heel erg ik wens Familie en vrienden heel veel sterke toe. I
pipo (22-6-2014 om 13:20)
Onzin Kees, Wat denk je als die andere auto ook een Laguna was geweest van 10 jaar oud. Het maakt niet uit in wat voor auto je rijd.Die kerel die dit heeft veroorzaakt moeten ze eerst 10 jaar in de bak steken En dan nooit en ook nooit meer een rijbewijs geven. Heel veel sterkte aan de nabestaanden!!!
henk (22-6-2014 om 10:27)
Renault 2x gordelspanners en de airbag kan kiezen hoe hard hij opgeblazen moet worden. Zelfs nu zijn er nieuwe auto's die nog niet tegen de laguna op kunnen. maar als het een XJ 90 was geweest was t andersom. De laguna is een auto van 1350 kg met 5 sterren euroncap. de c1 en de andere 2 hebben 3 sterren en een ook een verouderd chassis. de grootte van de auto hoeft niet altijd wat te zeggen. Ook de absorptievermogen en het effectief geleiden van krachten. Zie knikjes in de laguna. Zeer veel sterkte aan de nabestaanden. en iedereen die het zelfde meemaakt.
it's me (21-6-2014 om 22:40)
Gezien de eerste reacties gaat men ervan uit dat het dodelijke slachtoffer in de kleine auto zaten, maar dit staat nergens!! Ik vrees dat het dodelijke slachtoffer in de andere auto zat, en gezien het kinderstoeltje achterin is dit een moeder die - als dit dus zo is- gemist moet worden! Heel erg dit...
Ik (21-6-2014 om 20:45)
@ronald: je kan ook onwel worden, of iemand anders, heeft niks met altijd aan de verkeersregels houden te maken.
Cookie-instellingen beheren