Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

15-Jarige jongen gewond na mishandeling in Middelburg

Toegevoegd: 02-04-2006, 17.28 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Zaterdag is tussen 22.50 uur en 23.00 uur een jongen mishandeld op het station te Middelburg door twee nog onbekend gebleven jongens.

De 15-jarige jongen werd tegen zijn rug geschopt en kreeg ook klappen tegen zijn hoofd van een jongen die zich ook op het station bevond. Een andere jongen raakte de 15-jarige zodanig tegen zijn hoofd dat hij viel.

Hij kreeg, terwijl hij op de grond lag, nog verschillende trappen waarna de twee mishandelaars wegliepen. De 15-jarige uit Goes heeft zich bij de huisartsenpost onder doktersbehandeling moeten stellen.

De drie waren elkaar eerder die avond in een horecagelegenheid in Middelburg tegengekomen en hadden toen wat woorden gehad.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren