Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij botsing Vlissingen

Toegevoegd: 21-06-2014, 12.57 uur
Bij het ongeval raakte een 52-jarige vrouw uit Vlissingen gewond.
Bij het ongeval raakte een 52-jarige vrouw uit Vlissingen gewond.
© Foto: Frans Bosscha / 112Stadsgewest
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is zaterdagmorgen een 52-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt.

Rond 08:10 uur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de kruising Westerzicht met de Nieuwe Zuidbeekseweg. Twee ambulances, de brandweer en twee politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse. De gewonde vrouw is met letsel aan haar hoofd en borst naar het ziekenhuis gebracht.

De inzittenden van het andere voertuig, een 52-jarige man en een 57-jarige vrouw uit Vlissingen, zijn door de tweede ambulance onderzocht maar bleken niet gewond. Volgens de politie hadden zij alleen wat blauwe plekken. Beide voertuigen raakten van de weg en zijn zwaar beschadigd weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bdw (23-6-2014 om 21:28)
@t is wat , de vraag is moet er perse eerst een dode vallen omdat men niet wilden investeren of ingrijpen ?
Bdw (22-6-2014 om 19:34)
@ t is wat, wat snapt u niet? Het is vaak raak op dit kruispunt (feit) Dat is al jaren zo. Vaak te wijten aan te hard rijden. voorrangssituatie of niet Je moet als bestuurder ook de tijd nog kunnen krijgen iemand te zien aankomen. Een rotonde of verkeerslichten om de snelheid eruit te halen, zou beter zijn. Het is een bekend punt maar gemeente grijpt niet in.
t is wat (22-6-2014 om 18:12)
HJ, u geeft iedereen de schuld, behalve de "racers" zelf.... Moet de gemeente maar weer geld uitgeven (wat er niet meer is) aan een dure rotonde, terwijl de mensen zélf niet willen uitkijken en normaal 50 willen rijden!!!
t is wat (22-6-2014 om 12:54)
Pdw, ik snap dat niet, de voorrangssituatie aldaar is toch hartstikke duidelijk?? Iemand heeft geen voorrang gegeven..... Misschien de voorrang hebbende te hard gereden en de ander dat verkeerd ingeschat?? t Is maar een gokje.... Beterschap, gelukkig vielen de verwondingen mee...
Vlissinger (22-6-2014 om 11:55)
@ VandenBerg Autoschade, wat een ironie. Hopelijk is iedereen ongedeerd!
Vlissinger (22-6-2014 om 10:42)
@jess, hoezo falende politie-actie, waren alle gegevens van uw moeder bekent en/of was er bekent wie, bij een ongeval, gewaarschuwd moest worden en om 8 uur gebeurt en jullie missen haar pas om 12 uur?
Cookie-instellingen beheren